2020. hooaja info


Pakri saared ootavad! Oleme valmis teie grupi soovitud ajal Kurkse sadamast Pakri saartele viima. Plaanilisi reise me sel hooajal ei tee, et vältida võõraste inimeste lähikontakte.

Ülevedu teostame RIB-tüüpi kiirpaadiga, millega sõit on omaette elamus ja möödub enamike jaoks liigagi kiiresti! Pea kõik meiega sõitnud on kogenud seda tüüpi paadisõitu esmakordselt ning silmad särama saanud.

Lisaks üleveole kiirpaadiga Arabella on meil ka kõige pädevamad Pakri saarte giidid. Teadmised on kogunenud aastatega ning kogu seda infot ei ole võimalik kusagilt kompaktselt kätte saadagi, päris paljut ei ole internetis. Ka on väga oluline aastatepikkune kohapealne kogemus, mis aitab kursis olla nii viimaste muutustega kui näiteks teadmisega, mida mingil ajal looduses näha saab, sõltuvalt saarte eripäradest. Meie jagatud info on õige ja ajakohane.

Kõigile meie klientidele jagame lisaks teadmistele ka matkakaardi vaatamisväärsustega. Gruppidele, kes giidi ei soovi, anname eelnevalt ka suulist või kirjalikku abi marsruudi planeerimise ja vaatamisväärsuste osas.

Saarel pakutavate lisateenuste nimekiri on sel hooaja lühike seoses muutustega koostööpartneri tegevuses. Vähemalt kolme ööpäevase ettetellimisega saame pakkuda traktoriekskursioone (kui traktor vaba on) ning sooja toitu pakume ainult traktoriekskursioonidel algusega paadi randumiskohast. Suupistete osas saame teha erinevaid pakkumisi.

Pakri saartele mineku info ja hinnakirja leiate meie infolehelt “Tule Pakri saartele!”

Väike-Pakri sild